Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 75 km

Zwaar beschonken vrouw moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 19-08-2015, 10.52 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Agenten hebben dinsdag op de Willem de Zwijgerlaan een zwaar beschonken 36-jarige vrouw uit Terneuzen aangehouden. Ze zat dronken achter het stuur.

De politie kreeg rond 17.45 uur de melding dat er een auto op de Lorentzlaan aan het slingeren was en bijna tegen een ander voertuig zou zijn gereden. Agenten kwamen de auto tegen op de Willem de Zwijgerlaan. Het voertuig stond daar inmiddels geparkeerd.

Bij de bestuurster is vervolgens een blaastest afgenomen. Ze blies op het politiebureau 1275 Ug/l. Dat is bijna zesmaal de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd. De vrouw kon vervolgens met een proces-verbaal op zak naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (20-8-2015 om 22:28)
Iemand die veel te hard gereden heeft en daardoor iemand dood heeft gereden was ook maar een jaar zijn rijbewijs kwijt. Daarna kon hij weer rustig verder racen totdat het weer een keer fout gaat. Ik lees hier steeds maar rijbewijs inleveren en nooit meer terug geven. Maar geloof me, dit zal niet gebeuren, het is hooguit voor een jaar. Ik ben het met iedereen eens maar in Nederland krijgt men een schouderklopje en zul je het nooit meer doen?
W. Kruit (20-8-2015 om 15:01)
@wim Ik vind het zielig voor diegene die zij een keer gaat aanrijden. Dronken achter het stuur gaan zitten is niet zielig, dronken achter het stuur gaan zitten is een keuze. Ik heb, als motorrijder en ex-vrachtwagenchauffeur, nooit begrepen waarom iemand die keuze zou maken... Er is nog altijd zoiets als eigen verantwoordelijkheid!
wim (20-8-2015 om 07:00)
Wat zou nu de reden kunnen zijn van die 36 jarige vrouw om zoveel alcohol te gebruiken dat ze niet meer in staat is om auto te rijden,ik vermoed dat dit niet de eerste keer is van te veel drank op het is toch niet normaal dat zo iets plaats vind,heel triest dat je zo iets overkomt mevrouw.
edwin (19-8-2015 om 21:18)
gelijkertijd ook de auto in beslag nemen.met zulke gekken hoeft niemand medelijden te hebben.van de rechtspraak hoeven we het ook niet te hebben want die geven zo iemand nog bijna geld toe om na de scrik van de rechtszaak even wat et gaan drinken
willem78 (19-8-2015 om 19:13)
6 x teveel?? ze had dus een beetje bloed in haar alcohol. rijbewijs niet meer terug geven--straks rijd ze met een bezopen kop iemand dood. jaartje op kosten van de regering uit logeren zenden.
kees (19-8-2015 om 17:04)
Ik neem aan dat ze in dit geval het rijbewijs totaal kwijt is en verplicht de cursus krijgt: alcohol en verkeer? Bovendien vind ik een gevangenisstraf ook wel passen voor poging tot doodslag met zoveel bloed in haar alcohol
Cookie-instellingen beheren