Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Man door het lint in Vlissingen

Toegevoegd: 17-11-2015, 09.57 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is een 22-jarige Vlissinger aangehouden in zijn bovenwoning aan de Paul Krugerstraat op verdenking van bedreiging met een wapen en vernieling met een bijl.


Toen opgeroepen agenten rond 00.45 uur bij de woning aankwamen, hoorden zij gil- en schreeuwgeluiden vanuit het kamerverhuurpand komen. Binnen troffen zij een woeste man aan die niet van zins was om mee te werken aan zijn aanhouding.

Pas nadat hij met pepperspray onder controle was gebracht kon hij voor verhoor worden afgevoerd naar het politiebureau aan de Breestraat. De verdachte heeft nog geen verklaring afgelegd wat de aanleiding is geweest van dit incident. In de bovenwoning zijn diverse vernielingen aangericht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren