Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Flexteam doet invallen in Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2016, 12.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een arrestatie-eenheid van de politie heeft woensdagmorgen twee invallen gedaan in woningen in Vlissingen. De invallen waren volgens de politie na een tip over vuurwapens.

Rond 06.00 uur vonden de invallen plaats aan de Sterkenburg en de Sandenburg. De invallen zijn gedaan door leden van het zogeheten flexteam, voorheen de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG).

In beide woningen is gezocht naar vuurwapens maar is er niks aangetroffen. Er is ook niemand aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vraagje (31-8-2016 om 17:12)
Lekker voor de privacy van deze mensen. Neem aan dat het wel een serieuze tip geweest moet zijn voordat er zomaar een stel opgefokte agenten naar binnen stormen? En wat gebeurd er met zo'n tipgever? Wordt ie nu zelf verhoord, anders kan iedereen wel een tip gaan geven. Niet echt de bedoeling voor toekomstig Nederland geloof ik...