Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man woning Vlissingen, één arrestatie

Toegevoegd: 22-09-2016, 09.40 uur - Update: 22-09-2016, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een Vlissingse woning is vanochtend een dode man gevonden. Er is vermoedelijk sprake van een misdrijf en er is één arrestatie verricht. Politiewoordvoerder Alwin Don heeft dat bevestigd.


Het slachtoffer werd 07.30 uur ontdekt in een huis aan de Anjelierenlaan. Vervolgens werd het alarmnummer gebeld met de mededeling dat er sprake was van een reanimatie. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar zij konden niets meer voor de persoon doen. Het slachtoffer overleed ter plekke. Zijn identiteit is nog niet zeker.

Volgens de politie is een man als verdachte aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De arrestant was in de woning toen de politie arriveerde. Hij werd aangehouden en voor verder verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De technische en de tactische recherche zijn ter plaatse om onderzoek te doen. Twee rechercheurs en een GGD-arts gehuld in een witte overall doen onderzoek. De tactische recherche hoort onder meer buurtbewoners en getuigen.

De straat is rond 09.30 uur afgezet met linten. Later zijn onder meer een aanhangwagen van de politie en een container van de brandweer in de straat gezet. Het onderzoek zelf is nog in volle gang. Meer details zijn nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren