Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Jongen (12) slachtoffer van beroving

Toegevoegd: 21-11-2016, 21.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 12-jarige jongen uit Oost Souburg is vanavond rond 18.20 uur in zijn woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroofpoging. Het voorval vond plaats op de Reijersweg. De dief ging er fietsend zonder buit vandoor in de richting van Oost-Souburg.


Het slachtoffer werd vanaf de Torenweg in Middelburg door een andere fietser achtervolgd. Hij werd op de Reijersweg door hem achterhaald en tot stoppen gedwongen. De straatrover pakte hem bij de arm en eiste geld. De jongen had echter helemaal geen geld, waarna de dader er zonder buit vandoor ging en weg fietste in de richting van Oost Souburg.

Het zou gaan om een jongeman die circa 1.80 meter lang is. Hij heeft een normaal postuur. Hij had zwarte handschoenen, een grijze gewatteerde jas met een soort ruitmotief en een donkere kol aan die hij tot over zijn neus getrokken had. Verder had hij een grijze pet op met een gebogen klep, bijna tot over zijn ogen getrokken. Hij sprak gewoon Nederlands en reed op een rammelende herenfiets.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (22-11-2016 om 21:00)
Beste vd Muur: Zo uitgelegd bied ik mijn excuses aan en zijn we het toch eens.
V/d Muur (22-11-2016 om 16:48)
@ "ik", Bedoeld u mij ? want u kunt mijn naam niet spellen denk ik. Schrijven valt ook niet mee. Waar u vandaan haalt dat ik de VVD bedoelde vraag ik me af, is dat soms de algemene opvatting ? Ik (niet jij dus) bedoelde wel het ultra foute club socialistisch- alleen niet voor de kapitalisten VVD kabinet rutte, met haar radicaal kapitalistische linkse hielenlikkers die net zo goed mee doen. Maar leuk dat u wel op de hoogte bent van wat er onder de bevolking leeft en wie dan waarschijnlijk de hoofdschuldige eraan is. Eigenlijk zijn we het dus best eens. VVD keert dus niet terug in het kabinet, net goed. Net als in de USA hebben ze het verziekt, nu komt er een frisse wind en geen rijke stinkerslucht meer. Eindelijk weer kans op vrijheid !
Onveilig (22-11-2016 om 16:06)
J, dat dacht ik ook gelijk! Ik durf nu helemaal niet meer in donker te fietsen. Jammer, want zo mis ik ook leuke dingen, heb nu eenmaal geen auto... en het is al vroeg donker....
Ik (22-11-2016 om 10:43)
Vd Meur: Ik denk toch echt dat je je problemen in een andere politieke hoek moet zoeken dan de VVD. Jij weet het mooi te draaien. Je moet het toch echt aan de linkerkant zoeken. Snugger mannetje.
edith (22-11-2016 om 09:29)
Er worden wel veel kinderen beroofd de laatste tijd in de omgeving van Souburg. Misschien moet er iets mee gedaan worden.......Meer politie in burger op de fiets van vlissingsestraat,tunnel souburg,koopmansvoetpad tot middelburg....net zolang tot elke idioot zich wel 10x bedenkt!! Kan niet zo zijn dat je je als kind alleen nog met een auto kan vervoeren toch??
wim (22-11-2016 om 06:58)
Onschuldige jongen van 12 jaar oud staande gehouden door een andere fietser voor geld aftegeven wat hij niet had en weer door fietste wie weet weer op pad naar een ander slacht offer laten we hopen het zelfde mee te maken smeer lap van jongen
Cookie-instellingen beheren