Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

'Vlissinger wilde meisje (17) prostitueren'

Toegevoegd: 29-12-2016, 11.27 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft een 30-jarige man opgepakt die er van wordt verdacht een 17-jarig meisje te (willen) prostitueren. Dat is zojuist bekend gemaakt.

De verdachte, een Vlissinger, werd woensdag door agenten van de Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel (AVIM) opgepakt in Arnemuiden. Hij is voor verhoor ingesloten in cellencomplex Torentijd. De man wordt formeel verdacht van uitbuiting van een minderjarige.

"Deze aanhouding komt mede voort uit eerdere onderzoeken die recentelijk in Zeeland hebben gelopen", zo meldt de politie. Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keetje (31-12-2016 om 15:08)
Castreren met twee stenen
Actie (30-12-2016 om 11:26)
Grote verbazing hier over een aantal reacties dat het probeert goed te praten. ALsof ze het zelf zou willen ? Dan nog mag je geen minderjarigen helpen de wet te overtreden. Die personen die die ziekelijke reacties geven gelijk hun IP adres maar even noteren en doorlichten lijkt mij, want daar wordt vast kinderporno gedownload en al.
j (30-12-2016 om 10:19)
Ben, precies. laat dat tuig vd straat verdwijnen en flinke straffen op geven. een ander voor ze willen laten werken en op wat voor manier. hoop dat er flinke straffen op volgen (geen genade voor die lui) en voor het meisje heel veel sterkte.
Ben (30-12-2016 om 09:24)
Is het niet zo dat de man het meisje voor hem zou willen laten werken. Er staat dat de man er van verdacht wordt het meisje te willen prostitueren. Dat is iets anders dan zelf op bezoek gaan bij het meisje. Het meisje laten werken en zelf de poen opstrijken.
j (30-12-2016 om 08:28)
aanpakken en zo'n meisje doet zulke dingen niet uit eigen wil hoor, worden gedwongen. ik zeg z'n zaakje eraf.
wim (30-12-2016 om 07:27)
Zo'n persoon van 30 jaar een 17 jarig meisje wilde prostitueren is maar een oplossing voor onmiddellijk castreren dan is zijn ziekte over van die walgelijke man