Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie zoekt getuigen achtervolging Terneuzen

Toegevoegd: 03-02-2017, 12.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van de wilde achtervolging door Terneuzen gistermiddag. Hierbij is een 61-jarige man uit Terneuzen aangehouden omdat hij probeerde een motoragent van de weg te rijden.

Het incident startte rond 16.15 uur start op de Finlandweg tijdens een gezamenlijke verkeerscontrole met de Landelijke Eenheid. Nadat de verdachte een stopteken heeft genegeerd, werd door een motoragent de achtervolging ingezet. Tijdens de achtervolging probeerde de bestuurder met zijn auto de motoragent op de rotonde van de Rooseveltlaan van de weg af te drijven. Deze kon met vakkundig stuurkunst nog net een botsing voorkomen.

Uiteindelijk is de man met veel verzet bij zijn woning aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van de achtervolging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ries (4-2-2017 om 06:08)
Als je dit soort gedrag vertoont dan ben je of geestelijk gestoord of je hebt iets op je kerfstok of allebei ...... Wat het ook mag zijn; flinke straf voor deze onnozelaar is wel op z'n plaats !
lowie (3-2-2017 om 19:28)
verstand komt met de jaren zeggen ze
R. Jacobse (3-2-2017 om 14:00)
Ongelofelijk, dan ben je 61!! En dan dit gedrag. Ik heb hier geen woorden voor.