Bekeuringen voor fietsen in voetgangersgebied

Toegevoegd: 04-02-2017, 10.45 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Afgelopen donderdag is er tussen 14.00 en 16.00 uur een controle gehouden in de voetgangerszones van het centrum van Middelburg. Deze controle was voornamelijk gericht op fietsers.

In de voetgangersgebieden wordt veelvuldig gefietst wat gevaarlijke situaties oplevert voor voetgangers. In totaal zijn er negen bekeuringen uitgedeeld: één maal in de Lange Delft, 6 maal in de Langeviele, één maal in de Nieuw Burg en één maal in de Korte Geere.

Aanleiding voor de controles waren klachten van omwonenden en ondernemers.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (4-2-2017 om 12:30)
Iedere week zou er op onregelmatige momenten gecontroleerd moeten worden. Het is irritatiefactor 1 in het voetgangersgebied........
zeeuw (4-2-2017 om 12:15)
ze moeten die boetes flink verhogen naar 500 euro
A van B (4-2-2017 om 11:46)
Ja heel belangrijk allemaal maar hoe zit het nu met de crimineeltjes van de nieuwjaarsrellen in Vlissingen ? We zijn al 2 maanden verder en iedereen loopt weer vrij dus vertel eens wat Politie ? Niet gauw er omheen draaien door andere dingen zoals fietsers te controleren hoe belangrijk ook