Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Lidl-supermarkt Sas

Toegevoegd: 11-05-2017, 09.01 uur - Update: 11-05-2017, 09.54 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De Lidl-supermarkt in Sas van Gent is donderdagochtend het doelwit geweest van een gewapende overval.


De winkel aan de Tramstraat werd net nadat deze rond 08.00 uur open was gegaan overvallen. Volgens de politie was er sprake van meerdere daders. De politie is een onderzoek gestart. Er is ook een politiehelikopter ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frankie (11-5-2017 om 16:59)
John een kort antwoord. Veel mensen klussen bij in het zwart en doen hier de boodschappen van omdat dit een van de weinige dingen is waarop de overheid niet controleert:)
John (11-5-2017 om 16:28)
Ik heb het al zo vaak gezegd. Als nu iedereen met pin gaat betalen valt er niets meer te halen en blijven overvallers weg. Waarom kiezen mensen er toch voor om eerst naar een pinautomaat te gaan, daar te wachten tot zij aan de beurt zijn, dan een procedure doorlopen om er geld uit te halen om vervolgens met dat geld boodschappen te gaan doen? Pinnen heeft volgens mij alleen maar voordelen, je kunt het namelijk niet verliezen, het kan niet gestolen worden, je hebt een perfect overzicht op internetbankieren waar je je geld uitgegeven hebt, er zijn geen kostbare geldtransporten meer nodig, overvallers hebben er niets meer te zoeken. Pinnen is eigenlijk gewoon betalen zonder de verplaatsing van fysiek geld, dus waarom niet allemaal pinnen?
Panda (11-5-2017 om 12:06)
gewapende overval??? laat ze gaan werken het tuig in plaats van hard werkende mensen te bedreigen Nederland moet veel strenger worden.
Cookie-instellingen beheren