Weerbericht:
Zonnige perioden, vanavond in het noorden regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Reconstructie overval Lidl te zien op tv

Toegevoegd: 10-07-2017, 16.04 uur
Tijdens de overval werd gedreigd met een wapen.
Tijdens de overval werd gedreigd met een wapen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Opsporing Verzocht toont dinsdagavond een reconstructie van de gewapende overval op de Lidl-supermarkt, twee maanden terug in Sas van Gent.


Tijdens de overval op de discounter aan de Tramstraat bedreigden twee gewapende daders eerst een chauffeur en overmeesterden vervolgens de toegesnelde bedrijfsleider. Ook enkele personeelsleden werden vervolgens bedreigd. Zij moesten naar de kantine en een kantoortje.

De daders graaiden geld uit enkele geldlades en de kluis en gingen er vluchtten vervolgens in een zwarte stationwagen weg richting België. In de televisie-uitzending zullen bewakingsbeelden worden getoond van de vluchtauto. Ook zal een uitgebreid signalement worden verstrekt.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 11 juli vanaf 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 12 juli kunt u om 12.10 uur op NPO2 een herhaling bekijken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren