Weerbericht:
Veel zon, landinwaarts ook stapelwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hotel Kamperduinen gaat maanden dicht

Toegevoegd: 19-10-2018, 19.09 uur
Bij de brand is zoveel schade ontstaan dat het hotel enkele maanden dicht moet.
Bij de brand is zoveel schade ontstaan dat het hotel enkele maanden dicht moet.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Het gaat enkele maanden duren voordat Amadore-hotel Kamperduinen waar vannacht een zeer grote brand woedde weer open kan. Dat schrijft het team van het hotel in Kamperland op Facebook.

Volgens Amadore is er veel schade ontstaan in de welness en het restaurant. Vanwege de grote hoeveelheid roet en de ontstane schade moet het hotel voorlopig dicht. "We willen de verwachtingen die we scheppen uiteraard waarmaken. In de huidige staat van de faciliteiten is dit helaas niet mogelijk", zo stelt het hotel.

Mensen die een reservering hebben lopen bij de Kamperduinen worden door de medewerkers van de receptie benaderd. Zij krijgen onder meer de mogelijkheid om hun reservering om te boeken naar een verblijf in één van de andere Amadore-hotels. De appartementen in het complex kunnen overigens wel gewoon gebruikt worden.

Het auto-event Runball rally dat zondag bij de Kamperduinen gehouden zou worden is verplaatst naar hotel Arion aan de Vlissingse boulevard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (19-10-2018 om 20:23)
Wat een verschrikkelijk nieuws. Wij hebben verschillende keren in dit hotel overnacht en het is een echte aanrader. Wij wensen directie en personeel heel veel sterkte met alle afwikkelingen en de opbouw.