Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bromfietser voor 4e keer betrapt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 18-04-2019, 18.35 uur
De bromfiets is in beslag genomen en wordt verbeurd verklaard.
De bromfiets is in beslag genomen en wordt verbeurd verklaard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft vandaag een scooter in beslag genomen van iemand die al voor de vierde keer werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs.

De bromfietser werd betrapt door een motoragent die aan het surveilleren was. De bromfietser reed zonder helm en trok daardoor de aandacht van de agent. Toen de scooterrijder aan de kant was gezet, bleek tijdens een nadere controle dat de bestuurder niet in het bezit was van een brommerrijbewijs.

De man kreeg twee bekeuringen: één voor het rijden zonder rijbewijs en één voor het niet dragen van de helm. De bromfiets is in beslag genomen en wordt verbeurd verklaard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750