Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongeman bedreigt wandelaar met mes Terneuzen

Toegevoegd: 16-06-2019, 22.05 uur
Jongeman bedreigt wandelaar met mes Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de middelste Diepenbrockflat in Terneuzen heeft een man zondagavond twee wandelaars bedreigd met een mes.

De bestuurder van een metalic-groene scooter zou met behoorlijke snelheid langs twee wandelaars hebben gereden. Eén van hen sprak de bestuurder aan, maar hierop bedreigde deze de wandelaar prompt met een mes.

Volgens de politie was de scooter voorzien van een blauwe kentekenplaat en vond de bedreiging plaats aan de achterzijde van de flat aan de Diepenbrockstraat. De bestuurder was circa 18 jaar oud en had een licht getint uiterlijk. Volgens de politie was hij mogelijk van Marokkaanse komaf. Hij droeg een felrode jas.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Olivia Bernaerdt (18-6-2019 om 11:53)
T is altijd hetzelfde met die gasten, zondag op de axelsestraat, staan ze midden op de weg, en blijven staan, hoe moet je dan als automobilist reageren, dat gedrag is onaceptabel
un egteZeeuw (17-6-2019 om 08:22)
Is het niet het gevolg van softie optreden van onze wetgeving / regering ! Aan hun oor pakken en terug naar het land van hun voor ouders .. Aanpakken Nu !!!!!!!!!!!
willem (17-6-2019 om 01:50)
tja, dat soort volk heeft een zeer kort lontje ven lange tenen. het woord fatsoen of gedrag is hun onbekend. laat ze maar in de sahara crossen of in hert rif gebergte. jammer dat ik dat soort nooit tegen kom.