Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op snackbar Middelburg

Toegevoegd: 18-01-2020, 21.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is zaterdagavond een snackbar het doelwit geweest van overval. Dat meldt de politie.


De overval op de snackbar aan de Johan van Reigersbergstraat vond rond 20.35 uur al plaats maar werd rond 21.00 uur door de politie gemeld. Volgens de politie werd de zaak overvallen door twee jongens en gingen zij er met een onbekende buit vandoor. Van de twee was rond 23.00 uur nog geen signalement bekend. Agenten hebben in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee een buurtonderzoek gehouden.

Voor zover bekend is er bij de beroving niemand gewond geraakt.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (21-1-2020 om 16:30)
laf tuig--een hardwerkende vrouw beroven. grote kans dat ying er been trauma aan overhoud. als ze gepakt worden, zet ze maar een paar jaar vast. svp heen flut halt strafje!
bram goeree (21-1-2020 om 12:17)
Middelburger en Anoniem ,ondanks dat je cash moet betalen is dit nog geen reden voor een overval .de betaling is niet de oorzaak .wel de veel te lage straffen tegen dit gajes .die moeten veel hoger dat het dan misschien meer afschrikt
Middelburger (21-1-2020 om 02:55)
Ik snap uberhaupt niet dat je als bedrijf je klant in 2020 nog gaat verplichten om cash te betalen. Onveilig en werkt bovendien belastingfraude in de hand.
Anoniem (19-1-2020 om 21:29)
Was een keer te verwachten. Je kan daar niet pinnen dus er is genoeg geld in kas na een drukke avond. Misschien dat ze er nu wel een pinautomaat neer zet. In het weekend is het er altijd druk.
Mijn mening (19-1-2020 om 20:57)
Volgede keer een pollepel met warm vet over de daders heen gooien, dan zijn ze een week later nog te herkennen.
Voor een paar tientjes (19-1-2020 om 10:35)
Een overval plegen voor een paar tientjes hoe krankzinnig kun je het bedenken Ik denk dat dit gajes binnen een week word opgepakt lijken me niet echt slimme crimineeltjes als je zoiets bedenkt Alleen jammer dat ze er tegenwoordig met een tik op de vingers ermee wegkomen Terwijl ze de medewerkers van de snackbar achterlaten met een trauma Als ik rechter was sloot ik ze minimaal een jaar of 5 op smerig laf tuig
Cookie-instellingen beheren