Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veiligheidsregio: Kom niet meer naar Zeeland

Toegevoegd: 21-05-2020, 13.32 uur - Update: 22-05-2020, 11.40 uur
Drukte op het strand bij Zoutelande.
Drukte op het strand bij Zoutelande.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vertrek nu niet meer richting Zeeland. Die oproep heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) aan het begin van de middag gedaan omdat het erg druk is op de Zeeuwse wegen richting de kust.

Zoals verwacht zoeken mensen de provincie weer massaal op. Er is veel verkeer op de snelweg A58 en de wegen N57 en de N59. Er staan diverse files.

De Veiligheidsregio benadrukt dat de horeca en terrassen nog steeds gesloten zijn.  De openbare toiletten langs de kust zijn sinds gisteren wel weer in gebruik. De VRZ had gisteren al aangekondigd dat vanwege de verwachte drukte de Boulevard in Vlissingen afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (23-5-2020 om 15:35)
Beste mensen, niet meer reageren op domme reactie zoals van @cq en @Bram, deze mensen weten niet waar over ze schrijven.
Ordeal (23-5-2020 om 12:25)
@ marja, de IC's zijn bijna leeg hoor... ga er anders zelf eens kijken..wie weet dat je dan tot een zinnig oordeel komt.
Farce (23-5-2020 om 12:19)
Niemand luisterd nog naar dat vrz.. boa's worden de tanden uit de mond geslagen of worden afgetuigd door 14 jarige meisjes..maar sommigen houden vol en blijven net doen alsof..
Mar (22-5-2020 om 16:45)
CQ Dankzij die "milde griep" minstens 9000 doden in Nederland Milde griep ?? Ga eens praten met iemand die een aantal welen met een "milde griep"op de IC heeft gelegen en wat de gevolgen daarvan zijn. U kletstin ider geval uit uw nek.
marja (22-5-2020 om 13:13)
CQ en Bram; Ga eens een dagje meelopen op een IC afdeling in een groot ziekenhuis....Dan kun je misschien een beter oordeel vormen over het gevaar van "corona".
Bram (22-5-2020 om 10:13)
Verder om nog even discussie te voorkomen. De anderhalve meter is al lang ontkracht. En de aërosolen blijven zo lang in de lucht hangen dat spreiding van het virus ook als een speer gaat als je 1.5 meter van elkaar staat. Ventilatie daar moet naar gekeken worden. Zie inda 1.3 miljard inwoners 3500 doden, waar hebben we 't over. Weltrusten allemaal.