Weerbericht:
Vandaag vrij warm, meest droog en geregeld zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 99 km

Spoorloper bijt agent bij arrestatie

Toegevoegd: 09-06-2020, 09.21 uur
Spoorloper bijt agent bij arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een 31-jarige spoorloper die werd betrapt bij 's-Heer Arendskerke heeft zich gisteren flink verzet bij zijn aanhouding. De man beet onder meer een agent.


De politie kreeg rond 18.30 uur een melding dat een man langs de spoorlijn liep. Agenten zagen hem vervolgens lopen in een tarweveld aan de Theuniswegeling. De man liep via de sloot de weg op en daar wilden agenten hem aanhouden. Volgens de politie verzette de man zich hevig en beet hij een agent in zijn been. De 31-jarige man, waarvan de woonplaats nog onbekend is, werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hierbij bleef hij zich volgens de politie flink misdragen.

Een GGD-arts heeft de verwondingen van de agent onderzocht. “De agent heeft aangifte gedaan tegen de man, omdat agressie en geweld, tegen politiemedewerkers niet wordt getolereerd”, zo legt de politie uit. De spoorloper zit nog vast en wordt dinsdag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (10-6-2020 om 09:33)
Wim wat bedoel je nu precies. Aan deze reactie is geen touw vast te knopen
Wim (10-6-2020 om 07:31)
Een spoorloper die zoiets doet om zijn eigen daar op te begeven gebruik of hij heeft het niet zijn verstand om bij een politie agent in zijn been te bijten jammer dat de agent zijn hond niet bij hem had omdat de hond het zelfde zou kunnen doen als bij de agent
Dirk (10-6-2020 om 01:26)
Ik geef mij over. Het niveau ligt te laag.
VdVonck (9-6-2020 om 22:05)
De reacties zijn een mooie weerspiegeling van het IQ! Wellicht dat dit een verward persoon was? Daar ga ik wel vanuit als ik het bericht lees. Triestelingen als Dirk hebben altijd iets te klagen. Zelf niks bereikt in het leven dus geven we de overheid maar de schuld. Bovendien suggereert u dat de politie geweld heeft toegepast. Terwijl er duidelijk staat dat de arrestant dit deed. Mocht de agent dan gepast geweld gebruiken, kan ik dat alleen toejuichen
Daar is er weer 1 (9-6-2020 om 17:00)
@ Dirk, waar legt u de link naar BLM protesten in hemelsnaam vandaan? Duidelijk dat uw racistische haat uw helder denken en fatsoensnormen doet vervagen. Iets waar uw "soort" chronisch last van schijnt te hebben. Ik ben benieuwd of u ook zo een grote mond opzet tegen een "kleurvolle" agent of boa... dan kan u gelijk mee naar het buro denk ik.. schaamt u !
Dirk (9-6-2020 om 14:40)
Gestoorde randdebiel, die ongetwijfeld veroordeeld zal worden tot een taakstraf. Wel, zoals gebruikelijk naar eigen inzicht in te delen/in te vullen. Je hoort niet anders dan "Matters". Vreselijk Engels woord. Maar het laat nog wel eens duidelijk zien, dat Politie, waar ook ter wereld, dus ook in NEDERLAND, dagelijks wordt blootgesteld aan dit soort ernstige incidenten. Waarschijnlijk (gelukkig) niemand met een Smartphone ter plaatse, want anders had men wel weer iets gevonden van het politieoptreden. Arme politieagent/BOA. wat die voor een veel te laag salaris allemaal voor hun kiezen krijgen. Onze Minister van Justitie Grapperhaus (Ferd) voor vrinden (Halsema), die weet het allemaal mooi te vertellen. De-escaleren is het toverwoord.
Cookie-instellingen beheren