Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op woning in Vlissingen

Toegevoegd: 12-02-2021, 14.58 uur
Gewapende overval op woning in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen is donderdagavond een bewoner overvallen. Hij raakte niet gewond. Van de overvaller ontbreekt nog ieder spoor.


Het incident gebeurde rond 20.45 uur. Toen de man thuiskwam werd hij plotseling overvallen. De gewapende overvaller bedreigde het slachtoffer met een mes. Rond 21.00 uur verliet hij de woning met de buit, namelijk wat geld en waardepapieren.

De overvaller was een man met een stevig, gespierd postuur, hij is ongeveer 1.85 - 1.90 meter lang en leeftijd tussen 35 en 40 jaar. Hij droeg een grijze jas en witte sportschoenen. De politie is op zoek naar mensen, die meer over deze gewapende overval weten. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren