Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 26 km

Politie zoekt aanvullende getuigen overval Lidl Goes

Toegevoegd: 04-01-2022, 16.15 uur
De politie heeft ook een oproep aan omwonenden van de super.
De politie heeft ook een oproep aan omwonenden van de super.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

GOES - De politie doet nogmaals een oproep aan eventuele getuigen van de overval op een vestiging van supermarktketen Lidl op Oudjaarsdag in Goes. De politie heeft ook een specifieke oproep aan buurtbewoners.


Net voordat de discountsuper aan De Spinne vrijdag rond 18.00 uur dicht zou gaan, bedreigde een man een winkelmedewerker met een mes. Hij ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. Eén van de winkelmedewerkers rende nog achter de overvaller aan maar toen ook hij door de overvaller werd bedreigd, wist de dader te ontkomen richting de apotheek aan de Troelstralaan. De politie stelde een onderzoek in en stelde sporen veilig. Het recherche-onderzoek leidde naar een 26-jarige man. Hij werd zondagavond aangehouden in een woning in zijn woonplaats Middelburg.

De politie roept buurtbewoners op om in hun tuin en schuur te kijken of er mogelijk goederen liggen die niet van hen zijn, maar eventueel met de overval te maken kunnen hebben. Verder zoekt de politie een onbekende man die vrijdagavond rond 18.00 uur de overvaller zag rennen. Hij heeft de vluchtroute aan medewerkers van de supermarkt doorgeven maar zijn identiteit is niet bij de politie bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren