Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dader overval supermarkt Goes dreigde met mes

Toegevoegd: 01-01-2022, 16.44 uur
Politie bij de overvallen Lidl-supermarkt.
Politie bij de overvallen Lidl-supermarkt.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

GOES - De man die gisteren in Goes een filiaal van de Lidl overviel, bedreigde een medewerker met een mes. De dader is nog voortvluchtig, maar de politie heeft goede hoop hem te kunnen arresteren.


De overval vond kort voor sluitingstijd, rond 18.00 uur, plaats bij het winkelcentrum De Spinne. De dader ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. Een van de winkelmedewerkers is nog achter de overvaller aan gerend. Deze werd vervolgens door hem bedreigd. De dader rende hierna weg in de richting van de apotheek aan de Troelstralaan.

De politie stelde een onderzoek in en stelde sporen veilig. De recherche bekijkt camerabeelden en hoopt dat getuigen zich melden. De politie hoopt ook dat mensen zich melden als ze camerabeelden uit de omgeving hebben van tussen 17.45 uur en 18.30 uur.

Okke van Gelderen, plaatsvervangend districtschef van de politie Zeeland-West-Brabant, sprak vanmiddag tijdens een gesprek met de pers de hoop uit dat de dader van de overval kan worden aangehouden. “De afgelopen drie jaar hebben we alle overvallen in Zeeland opgelost. Ik ga er vanuit dat in dit geval ook lukt.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren