Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Verdachte opgepakt na melding overval Terneuzen

Toegevoegd: 05-07-2022, 17.29 uur - Update: 05-07-2022, 18.35 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie doet onderzoek naar aanleiding van een melding van een overval in Terneuzen. Er is inmiddels een verdachte aangehouden, zo heeft de politie gemeld via Burgernet.


Rond 17.05 uur werd melding gemaakt van een overval op het Texaco-tankstation aan de Kennedylaan. De politie startte hierop een onderzoek, zette het tankstation af met linten en verspreidde vervolgens rond 17.20 uur in een Burgernetbericht. Hierin stond het signalement van een mogelijke verdachte. Het ging om een donker getinte man die een blauwe jas en joggingbroek aanhad. In het Burgernetbericht werd mensen die de man zagen gevraagd om direct het alarmnummer 112 te bellen en niet zelf actie te ondernemen als ze de verdachte zagen.

Rond 17.35 uur meldde de politie dat even daarvoor een verdachte door agenten was aangehouden en dat uitkijken naar de verdachte dus niet meer nodig was. De aangehouden persoon betreft een 48-jarige man. Hij werd rond 17.30 uur ingerekend bij de Larixstraat, zo heeft een woordvoerder bekendgemaakt.

Eerder overvallen
Het bewuste tankstation was al eerder het doelwit van overvallen. Zo ging een gewapende vrouw er in februari 2019 vandoor met geld en sigaretten. Tien jaar geleden werd de Texaco ook al eens overvallen. Al snel kon toen een 18-jarige man als verdachte worden ingerekend.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Top (5-7-2022 om 18:50)
Goed werk van de politie Terneuzen, deze X dienstbaar&waakzaam eigenlijk altijd wel dit soort lui voelt zich tegoed om eerlijk werk te vinden en of uit te voeren zet hem maar aan een flinke taakstraf ey hopelijk leert het dan ook een keertje af en paar maanden de bak in kan hij eens goed nadenke over zijn zonde als hij nog kan nadenken.
Michel (5-7-2022 om 18:05)
Ik neem aan dat er ook camerabeelden zijn, dus gelijk op de media zetten.
Cookie-instellingen beheren