Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Botsing tussen scooter en auto in Middelburg

Toegevoegd: 01-12-2022, 14.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de Oude Vlissingseweg in Middelburg is donderdagmiddag een scooterbestuurder lichtgewond geraakt. Een auto raakte beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.35 uur op de kruising van de Oude Vlissingseweg en de Spinhuisweg. De scooterbestuurder kwam vanuit Oost-Souburg en botste op de automobiliste die op dat moment aan het oversteken was. Door de klap sneuvelde de zijruit van de auto.

De scooterbestuurder kwam bij het ongeval ten val. De opgeroepen ambulancemedewerker heeft de jongeman onderzocht. De politie heeft diverse getuigen gesproken en de scooter gecontroleerd op de technische staat. De auto is door een berger geborgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren