Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg

Toegevoegd: 23-01-2023, 14.29 uur
Man belandt in ziekenhuis na mishandeling in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Aan de Kanaalweg in Middelburg is maandagmorgen een man mishandeld. De politie zoekt getuigen van dit incident.


De man was vanmorgen rond 07.00 uur te voet onderweg naar zijn werk toen hij de Kanaalweg wilde oversteken. Tijdens het oversteken werd hij bijna aangereden. Toen hij vervolgens een handgebaar maakte richting de automobilist, stapte deze uit en duwde deze het slachtoffer. Het slachtoffer kwam ten val. De automobilist reed vervolgens weg. De man raakte bij de val dusdanig gewond dat hij in het ziekenhuis behandeld diende te worden. "Volgens een getuige reed de man in een zwarte/ donkerkleurige bestelbus met mogelijke witte tekst op de bus", aldus de politie.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (25-1-2023 om 17:09)
@P Quest De politie zoekt getuigen en vraag camerabeelden op en onderzoekt dus.Het verhaal van wie als eerste aangifte doet etc is pure onzin. En wat betreft dat K..land, ik ken geen land waar het gras groener is dan hier.
Willem (25-1-2023 om 03:41)
Vreemde zaak, als je bijna wordt aangereden zie je toch wel wat er op die bus staat, is toch niet in een paar seconden gebeurd zeker?
Zeeuws (24-1-2023 om 17:16)
Het verhaal zal ongetwijfeld wat genuanceerder liggen dan wordt bericht...al is het gedrag van de chauffeur niet goed te praten. Onlangs reed ik daar en stak er een keurig geklede man, druk bellend schuin de weg over in de richting het gebouw van Rijkswaterstaat. Deze man was te bedonderd om over het zebrapad te lopen, omdat dit kennelijk de kortste weg naar z'n bestemming was. Toen ik naar de man tuuterde, werd ik ook getrakteerd op een dergelijk handgebaar...oftewel een dikke vette middelvinger! Dit incident is niet een op zichzelf staand iets, maar gebeurt daar aan de Kanaalweg met regelmaat.
Peter Quest (24-1-2023 om 14:09)
De vork zal wel anders in de steel zitten. Maar ja in Nederland is het zo dat de eerste die aangifte doet of een klachtendelict indient de waarheid verteld. Dat is laaghangend fruit voor de politie en OM. Kortom zaak gesloten. De dader is dus iemand met een zwarte bus met witte letters. Onderzoek is niet meer nodig. En gelijk vervolgen en veroordelen. Wat leven we toch in een K...land.
optimist (24-1-2023 om 11:41)
@Piet, zo te zien ben je nét zo'n figuur als die chauffeur. Je dient gewoon je handjes thuis te houden zolang je zelf niet aangeraakt wordt! Vroeger was er een slogan: "wees een heer in het verkeer".
WTF (24-1-2023 om 11:32)
@Henky dit is wel heel heftig verhaal wat je verteld en ook wat er met je hond is gebeurd daarnaast dat je ook nog eens degene die dit gedaan heeft notabene zijn schade moest betalen is niet bevatte en oneerlijk onze zogenaamde rechtstaat dan kan zijn bizar
Cookie-instellingen beheren