Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Politie: Man Graauw stierf door noodlottig ongeval

Toegevoegd: 23-04-2023, 21.27 uur
De politie voerde ter plaatse onderzoek uit naar de doodsoorzaak.
De politie voerde ter plaatse onderzoek uit naar de doodsoorzaak.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Eugène Harthoorn

GRAAUW – Politieonderzoek heeft uitgewezen dat de overleden man die zondag in Graauw werd aangetroffen, om het leven is gekomen bij een noodlottig ongeval, dat meldt de politie.


De man werd in het begin van de middag aangetroffen in een woning de Langedamsedijk. Direct bleek dat de man al was overleden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Volgens de politie had er mogelijk brand gewoed in de woning.

De politie startte een onderzoek op. Daarbij werkten meerdere forensische rechercheurs samen om de doodsoorzaak te onderzoeken. Daarnaast werd er een schouw en een sectie uitgevoerd op het lichaam van de overledene. De politie heeft op basis van de resultaten van de verschillende onderzoeken diverse scenario’s uitgesloten en geconcludeerd dat de man om het leven is gekomen bij een noodlottig ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren