Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval op Blokker in Hulst

Toegevoegd: 09-08-2023, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is woensdag aan het einde van de ochtend een filliaal van de Blokker overvallen. De politie is op zoek naar de dader. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


De overval op het woonwarenhuis vond rond 11.30 uur plaats aan de Grote Markt. Volgens de politie zou de overvaller - een vrouw - een personeelslid hebben bedreigd en vervolgens met een mes geld hebben geëist. De vrouw ging er na de overval op de fiets vandoor richting het gemeentehuis.

De politie roept op om de dader niet zelf te benaderen. Wel wordt opgeroepen om naar de vrouw uit te kijken. Het gaat om een vrouw van ongeveer 30 jaar oud. Ze heeft donkerbruin haar en is circa 1.65 meter lang. De vrouw droeg ten tijde van de overval een zwart shirt, een groene jas/vest en opvallend was dat ze een tatoeage in haar nek had.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacobus de Geestige (10-8-2023 om 12:51)
Een moedige daad, ik vind dat die 30-jarige vrouw een lintje verdient!
Ineke (9-8-2023 om 12:36)
Weer zo,,n type dat te lui is om te werken voor haar luxe. Banen in overvloed
Cookie-instellingen beheren