Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval Goes in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 19-11-2023, 10.21 uur
De bewoners werden door de overvallers vastgebonden.
De bewoners werden door de overvallers vastgebonden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt deze week aandacht besteed aan de gewapende overval die deze zomer plaatsvond in een woning aan de Ravelijn de Grenadier in Goes.


De overvallers wisten op vrijdag 23 juni rond 03.20 uur de woning van de slachtoffers binnen te dringen. De twee slapende bewoners schrokken wakker en werden direct bedreigd met een vuurwapen. "Na een korte, maar heftige tijd in de woning lieten de daders de bewoners vastgebonden achter. Met enkele kostbaarheden als buit gingen ze er vandoor", zo blikt de politie terug.

De slachtoffers wisten buurtbewoners te alarmeren, waarna de politie werd gebeld. De recherche startte direct een onderzoek. Tot nu toe heeft dit niet tot arrestaties geleid. De politie hoopt echter dat door het delen van nieuwe informatie uit het onderzoek de daders wellicht alsnog kunnen worden geïdentificeerd.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag uitgezonden om 20.30 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.30 uur herhaald via NPO 2. Ook is de uitzending terug te zien op NPO start.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren