Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overvaller Aldi bood verontschuldigingen aan

Toegevoegd: 26-01-2024, 11.25 uur
De dader kon nog niet worden aangehouden.
De dader kon nog niet worden aangehouden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De verdachte van de overval op de Aldi in Middelburg op donderdagavond bood zijn verontschuldiging aan terwijl hij in de kassa greep. De man is nog niet aangehouden.


Omstreeks 19.45 uur kwam de man de Aldi in Middelburg binnen. Hij liep een rondje door de winkel om vervolgens bij de kassa te stoppen. Vervolgens toonde hij een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en deed een greep in de kassa. Hierna vertrok de man. Agenten zijn snel ter plekke maar troffen niemand meer aan. Er werd een onderzoek ingesteld. Ook werd zijn signalement verspreid via burgernet.

Opmerkelijk was dat de man zijn verontschuldigen aanbood tijdens zijn greep in de kassa. De politie heeft laten weten dat de man nog niet is aangehouden. Als u informatie heeft kunt u bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (27-1-2024 om 09:50)
heeft hij waarschijnlijk geleerd in Den Haag. Daar roepen die dieven ook sorry op alles en komen er mee weg
Cookie-instellingen beheren