Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Kweekruimte voor 200 wietplanten ontdekt in Tholen

Toegevoegd: 13-03-2024, 12.24 uur - Update: 13-03-2024, 15.34 uur
De kwekerij is in opdracht van de politie ontmanteld.
De kwekerij is in opdracht van de politie ontmanteld.
© Foto: Thomas van Maren
Door: Roland de Jong

THOLEN - In een woning in Tholen heeft de politie woensdagochtend een kwekerij ontdekt die was ingericht voor de teelt van om en nabij de 200 planten. Er was recent geoogst, zo meldt de politie.


102

De vondst werd gedaan na een instap in een huis aan de Kotterstraat. In de woning waren volgens de politie twee personen aanwezig. Zij zijn aangemerkt als verdachte. Het gaat om een 24-jarige man uit Tholen en een 25-jarige vrouw uit dezelfde plaats. Volgens de politie zullen de twee zich over de zaak moeten verantwoorden.

Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de hennepkwekerij te ontmantelen. De voor de kweek benodigde apparatuur is in beslag genomen.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mosselman (14-3-2024 om 06:46)
je moet toch ergens je rekeningen van betalen .. deserate times... desperate meissures
Cookie-instellingen beheren