Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Woning Slachtveld Tholen vernield door brandbom

Toegevoegd: 27-09-2023, 08.33 uur
De bom veroorzaakte schade aan het pand en een auto.
De bom veroorzaakte schade aan het pand en een auto.
© Foto: 112markiezaten.nl
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is bij een woning aan het Slachtveld een brandbom afgegaan. Door de klap heeft de woning schade opgelopen en is een rolluik ontzet.


De brandbom ging rond 02:20 uur af bij de vrijstaande woning in de Thoolse nieuwbouwwijk. Direct kwam de brandweer en politie met spoed ter plaatse. Het vuur wat was ontstaan had de brandweer snel onder controle. Naast schade aan de woning is ook schade ontstaan aan een geparkeerd voertuig.

Op het moment dat de brandweer klaar was met zijn werkzaamheden is door de politie direct een plaats delict ingesteld. Ook zijn diverse getuigen gehoord. De politie heeft de straat afgesloten en gaat verder onderzoek doen naar het incident. Bij het incident raakte niemand gewond en voor zover bekend zijn er ook nog geen aanhoudingen verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (27-9-2023 om 19:32)
Naast het mes gebruik lijkt nu ook "de bom" gemeen goed te worden in Zeeland Begint aardig uit de hand te lopen, overheid lijkt machteloos, te druk met hun eigen realiteit (en ego's) Zal wel aan mij liggen, veiliger wordt het er in Zeeland en de hele NL in ieder geval niet op.
nn (27-9-2023 om 19:12)
Hoop dat ze de daders vinden en de kosten moet betalen. Hoe kun je dit doen in een bewoonde wijk. hier word ook al met vuurwerk gegooid maar ook behoorlijke harde knallers
Cookie-instellingen beheren