Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km
-->

Politie toont beelden explosie woning Tholen

Toegevoegd: 19-12-2023, 16.59 uur
Bij de explosie raakte niemand gewond. Wel was er flink wat schade.
Bij de explosie raakte niemand gewond. Wel was er flink wat schade.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie toont dinsdagavond op televisie beelden van de explosie die drie maanden gelegeden schade veroorzaakte bij een woning in Tholen.


De explosie vond plaats in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 september. Rond 02.20 uur raakten een rolluik en enkele ramen van een huis aan het Slachtveld zwaarbeschadigd nadat zwaar vuurwerk was afgestoken, zo liet de politie eerder weten.

Een zoektocht in de omgeving leverde destijds niets op en ook een getuigenoproep had niet het gewenste resultaat. Om die reden laat de politie vanavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht nog niet eerder vertoonde beelden zien van de explosie. De uitzending begint om 20.30 uur op NPO2.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Peter (20-12-2023 om 23:32)
In jouw achtertuin dan hè?! Kan je meteen als kampbewaarder aan de slag.
Peter (20-12-2023 om 10:43)
Begint dat gedonder nu hier ook al. Als je het leest wat er gaande is in Nederland kan je slechts samenvatten dat de politie de gemiddelde burger als grootste boef en crimineel ziet, maar het echte zware tuig gewoon laat lopen. Ze zijn de controle over de zware misdaad verloren. Tijd dat we in Nederland strafkampen gaan inrichten voor dit soort tuig. Even wat normen en waarden bij brengen kan geen kwaad als je dit op je geweten hebt.
Cookie-instellingen beheren