Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Politie zoekt getuigen explosie bij woning Tholen

Toegevoegd: 27-09-2023, 15.11 uur
De politie deed vannacht onderzoek bij de woning.
De politie deed vannacht onderzoek bij de woning.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie is op zoek naar de vernieling die vannacht plaatsvond bij een woning aan het Slachtveld in Tholen. Bij het huis werd schade aangericht met behulp van zwaar vuurwerk, zo heeft de politie laten weten.


Rond 02.20 uur vond bij de woning een explosie plaats. Door de klap raakten een rolluik en diverse ramen zwaar beschadigd. Ook raakte de gevel ontzet, zo meldt de politie. Bij het incident zijn geen gewonden gevallen. De bewoner van het huis heeft aangifte gedaan.

Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de dader(s) maar niemand aangetroffen. Ook later is er niemand ingerekend. De politie roept daarom getuigen op om zich te melden. Ook mensen die informatie hebben over de dader(s) of die beschikken over camerabeelden worden gevraagd zich te melden. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (27-9-2023 om 19:41)
Werkterrein verlegd naar Zeeland!
Cookie-instellingen beheren