Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie in Maastricht voor aanslag op woning Tholen

Toegevoegd: 14-03-2024, 10.43 uur
De aanslag vond eind september plaats bij een huis aan het Slachtveld in Tholen.
De aanslag vond eind september plaats bij een huis aan het Slachtveld in Tholen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

MAASTRICHT - In Maastricht heeft de politie een vijfde verdachte aangehouden in de zaak rond de in september gepleegde aanslag op een woning in Tholen.

Woensdagochtend viel de politie woningen in Sluis en Tholen binnen om daar twee nieuwe verdachten te kunnen arresteren. Dinsdag waren al drie anderen opgepakt. In Tholen werd woensdag een 24-jarige man opgepakt. In de in Sluis binnengevallen woning bleek echter niemand thuis te zijn. Hierop werd verdere opsporing in gang gezet.

Woensdagavond kon de 31-jarige man die in Sluis werd gezocht alsnog worden ingerekend. Dat gebeurde rond 20.00 uur in Maastricht, volgens de politie na uitgebreid recherchewerk en in samenwerking met de politie-eenheid Limburg. De man is overgedragen aan de eenheid Zeeland-West-Brabant, waar verder onderzoek gedaan wordt naar zijn betrokkenheid.

De vijf aangehouden verdachten worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris en zitten allen in zogenoemde beperkingen. Dit houdt in dat de verdachte met niemand anders mag communiceren dan met een advocaat, iemand van de reclassering of met iemand van justitie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren