Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Wielrenner gewond bij ongeval

Toegevoegd: 18-05-2008, 14.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Kwekerijweg bij 's-Heer Arendskerke zijn zondagmiddag enkele wielrenners ten val gekomen. Een 54-jarige man uit de gemeente Veere raakte gewond.


Het ongeval vond rond tien voor één plaats nabij de kruising van de Kwekerijkweg met de Grotedijk. De 54-jarige man reed in een groepje van vijf wielrenners en raakte met zijn stuur een 40-jarige wielrenner uit Kapelle naast hem. Hierdoor raakte hij uit balans en viel op de grond.

De man is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Door de valpartij liep de man schaafwonden op en heeft zijn sleutelbeen gebroken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (18-5-2008 om 21:18)
Beterschap !
Mark (18-5-2008 om 21:02)
Hoi, slachtoffer gaat het een beetje? Ik hoop het wel, zodat we weer snel met je kunnen rijden. Veel sterkte en beterschap en hoppelijk tot snel. Ggroeten , Mark (endura)
Slachtoffer (18-5-2008 om 20:53)
Bedankt mark, dat was inderdaad de oorzaak, het stuur sloeg door de klap uit m'n handen. Overigens ontbraken ook de waarschuwingsborden.
Marc (18-5-2008 om 20:51)
Goed zo die wielrenners denken dat heel de weg van hun is terwijl er een fietspad toch op de weg eraf rijden allemaal.
Kevin (18-5-2008 om 19:38)
Rekening houden met de sportende medemens ?? hallo,die wielrenners denken dat alles en iedereen maar de berm in gaat racen als zij daar komen op hun fietsje...andere fietsers gaan ook met zen allen achter elkaar rijden als er een auto,vrachtauto of trekker enz komt aanrijden,wielrenners nooit!!
Phil (18-5-2008 om 19:12)
Duidelijk weer reacties van mensen die weinig begrip voor de sportende medemens kunnen opbrengen. Houd gewoon een beetje meer rekening met elkaar dat zou een hoop irritatie schelen.
Cookie-instellingen beheren