Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met auto te water langs A58 Kruiningen

Toegevoegd: 28-05-2008, 15.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De bestuurder van een personenauto is woensdagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in een watergang langs de A58 terecht was gekomen.


De man raakte rond 14.30 uur achter het stuur onwel. Hij belandde in de berm en de auto kwam op zijn kop in de sloot terecht. Een politieman wist het slachtoffer uit het voertuig te bevrijden. De inzet van de gealarmeerde (duik)brandweer was dus niet meer nodig.

De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen gebracht. De auto raakte door het ongeluk beschadigd. Bergingsbedrijf Van Hoek uit Rilland heeft het voertuig uit de sloot getrokken.

Door het ongeluk was enige tijd één rijbaan van de A58 afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (28-5-2008 om 23:02)
Zozo, 3 duikploegen + politie + brandweer en ambu en heli?? Die sloot is niet klein, maar hadden ze toch wel allemaal in die sloot gepast?? Hoe moet je met 3 duikploegen in zo'n slootje? Dat word aflossen, want allemaal tegelijk had niet gegaan. John, groot gelijk heb je.
Jan-Willem (28-5-2008 om 22:47)
@Kees: Ik denk dat je toch even anders piept als je met je auto op zijn kop in de sloot ligt en de hulpdiensten op duikers moeten wachten voordat ze jou kunnen redden omdat gelijk duikers laten alarmeren teveel kost.
Jaap (28-5-2008 om 22:21)
Wat is geldverspillen als er een mensenleven op het spel staat?! En ook al staat dat niet 1.2.3. op het spel, voorkomen is beter dan genezen. Beter 10 keer voor niets dan 1 keer te laat!!! Sommige mensen denken te weten, maar weten niet te denken!!!
Sandra (28-5-2008 om 21:28)
Een mensenleven is niet in geld uit te drukken. daar doe je toch alles voor om dat te redden?
Kees (28-5-2008 om 20:22)
Geldverspilling is het ja, ik ben het met John eens. Tis belachelijk dat er duikploegen van heinde en ver uit moeten rukken voor zoiets. Alleen Goes oke, maar van Tholen uit ook nog als backup, voor een slootje? Een TAS en rechttrekken die handel, niks geen duikploegen.
Mario (28-5-2008 om 20:18)
@john, Als er bij de RAC een melding binnenkomt dat er een auto van de weg geraakt is en op zn kop in de sloot ligt stuurt men logischerwijs direct een brandweerploeg en minimaal 1 duikploeg ter plaatse + de nodige ambulance(s) en eventueel ook de lifeliner (wat nog meer had gekost)
Cookie-instellingen beheren