Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Meisje (13) aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2008, 17.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen is dinsdagavond een 13-jarig meisje uit die plaats aangerand door een tot nu toe onbekende jongeman.


Het meisje fietste rond 20.10 uur over het fietspad bij de Nieuwe Zuidbeekseweg in de richting van Paauwenburg. Ter hoogte van de Agrimarkt in Papegaaienburg werd het meisje van haar fiets getrokken en meegesleurd door de man.

Hij probeerde het meisje aan te randen maar omdat het meisje zich hevig verzette, gaf hij uiteindelijk op. Vervolgens ging de dader er op de fiets van het meisje vandoor in de richting van de Scheldemond. Waar hij daarna naartoe is gegaan, is niet duidelijk.


De politie is op zoek naar de dader. De verdachte is volgens de politie een blanke man van ongeveer 18 jaar oud. Hij heeft blond haar, droeg een bruin vest, had een spijkerbroek aan en droeg sportschoenen.

De politie zoekt ook getuigen. Rond het moment van de aanranding reed een meisje op een roze scooter met een Nijntje figuur erop, voorbij. De politie zou graag in contact komen met dit meisje. Zij en andere getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (28-5-2008 om 23:09)
Ik geloof het helemaal als veel ouders wel hun kind weten optevoeden. Maar als je eens wist wat jongeren allemaal uitspoken. Ouders zien toch hun kinderen te weinig en om twaalf uur 's nachts zie je kinderen van twaalf in groepjes ergens rondhangen. Niet echt goed. Sorry ouders voor mijn generalise
Thijs (28-5-2008 om 22:52)
Wanneer gaan ze Vlissingen nou eens dicht gooien want er gebeurt zoveel daar wat niet kan... Het moet eens ophouden. Meisje en fam, veel sterkte!
Jose (28-5-2008 om 22:46)
Een raar verhaal schrijf je Jan, je weet volgens mij niet eens waar je over praat. Mijn dochter is ook aangerand en ik wist precies waar ze uit hing, geen drugs/alcohol en dezelfde leefdtijd als dit meisje. Ze hebben gewoon van je kids af te blijven! Hoop dat de dader gepakt wordt! Sterkte gewenst.
J-L S (28-5-2008 om 22:39)
Zeker niet als het in deze buurt vaker voorkomt. Ouders haal en breng ze en laat ze niet alleen! En kom niet met de smoes 'geen tijd'. Neem die tijd. Je hebt als ouders een verantwoordelijkheid. En het was niet overdag maar om 20.10 uur 'savonds!
J-L S (28-5-2008 om 22:33)
Het is zeker een l*l die dit doet. En er bestaat geen straf voor zo'n gast, deze zou altijd te laag zijn. Dit meisje is voor haar leven getekend! Wat ik aleen niet begrijp dat er ouders zijn die hun kinderen alleen laten fietsen, lopen enz. Dit kan helaas tegenwoordig niet meer!
An (28-5-2008 om 22:30)
@Jan: Bent u wel helemaal goed bij uw paasei? De straffen dienen hoger te worden voor geweld en zedendelicten. Een voorbeeld stellen! Wat u aanhaalt is zo achterhaalt en als iets in de geest van zo'n jongen is geboren, haalt een opvoeding dat er niet uit! Denk eens na, kortzichtigheid ten top!
Cookie-instellingen beheren