Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (3-6-2008 om 10:53)
Dit is allemaal geen gezeur hoor, het is de harde waarheid, als je de auto ziet is er gewoon gevlogen, daar heb je vliegtuigen voor en geen CRXen wie niet wil luisteren moet maar voelen is me altijd voorgehouden. veel sterkte aan de family
/ (3-6-2008 om 09:43)
Als je alleen maar kunt zeuren over de snelheid en de onverantwoordelijkheid, laat dan geen reactie achter. Laat dit maar aan hun zelf, ik denk dat ze zelf genoeg spijt hebben en het zelf ook wel allemaal inzien. Het is allemaal al erg en moeilijk genoeg. Let maar gewoon op jezelf.
Ouder (3-6-2008 om 08:30)
Deze jongens zijn al zo dikwijls aangesproken over hun rijgedrag en roekeloos rijden. Het is erg genoeg dat ze er zo achter moeten komen dat ze zo niet moeten rijden. Ik wens de familie veel sterkte toe in deze onzekere tijden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Gyzz (3-6-2008 om 01:51)
Familie & vrienden van Aart en Sander: HEEL VEEL sterkte!
Gyzz (3-6-2008 om 01:46)
We kennen allemaal die dorpsroddels wel bla bla bla! BULLSHIT! Wie weet hebben ze voor iets uit moeten wijken, of een klapband gehad.. In plaats van deze gasten zwart te maken kun je beter je energie in jezelf steken want niemand is perfect!
Stille (3-6-2008 om 00:26)
Iedereen trapt het gas wel eens iets te ver in. Zoals ik begrijp reden deze gasten structureel onverantwoord hard en kon je er dus op wachten. Als iedereen die hier reageert en die gasten kennen , ze in een eerder stadium op hun asociale rijgedrag hadden aangesproken was dit bericht niet nodig.
Cookie-instellingen beheren