Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (2-6-2008 om 23:47)
Aart en sander heel veel sterkte evenals de familie, hopelijk komen jullie er snel boven op.. alleen een beetje jammer van de schijnheilige die zonder naam hier een commentje zetten!! zonde als je niet iets gewoon durft te zegge met je NAAM ERBIJ nja veel sterkte je neef en vriend..
Jowi (2-6-2008 om 23:35)
Waarom moeten mensen altijd gelijk zo negatief doen over van die jonge gasten , van ze zullen wel veel te hard hebben gereden of ze zullen dit of dat gedaan hebben. Deze jongens hebben ook ouders en familie denk daar ook eens aan , en wens ze sterkte I.P.V . gelijk zo bot te doen ! Sterkte ouders
Nathalie (2-6-2008 om 23:35)
Roekeloos hard rijden als het niet noodzakelijk is. Mensen die een leven moeten redden mogen hard rijden!( ambulancechauffeurs,hulpverleners die in een ziekenhuis werken en bereikbaarheidsdienst hebben tgv een trauma of lichamelijk letsel,brandweerauto`s en dergelijke. Veel sterkte en wijsheid!
Tom (2-6-2008 om 21:24)
Ik als neefje van Aart hoop ik dat hij snel weer beter word en ook natuurlijk Sander dit is belangrijkste.
Nickey (2-6-2008 om 20:37)
Veel sterkte degene die het nodig hebben.Maar het is zo jammer dat deze jongens er zo achter moeten komen dat dit geen fatsoenlijk rijgedrag is.Ik mag hopen als alles goed komt zij dat lesje wel geleerd hebben.Familie's sterke
Len (2-6-2008 om 20:23)
Ze reden te hard.. Dat doet iedereen wel eens! Wens ze maar juist heel veel sterkte toe en niet, ik hoop dat ze er van leren.. Want wie weet ben jij zelf de volgende.. Dus bij deze aan de slachtoffers veel sterke toe gewenst.
Cookie-instellingen beheren