Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slim Savernake (2-6-2008 om 20:07)
Aangezien de inzittende vaker meer dan 40km/u te hard rijd lijkt me dit een wijze les, Jongens... Langzaam rijden is ook leuk!! (en veilig) Slim
Anoniem (2-6-2008 om 19:55)
Dom, ik ben wezen kijken en ik heb verhalen gehoord dat er met 140 over de beeweg is gereden. Op dat moment reden daar 2 kinderen en hun moeder die wonder boven wonder ongedeerd bleven. Sterkte slachtoffers en hopelijk hebben ze hun lesje geleerd.
Inwoner Gapinge (2-6-2008 om 17:45)
Gelukkig zijn er geen andere onschuldige slachtoffers gevallen. De hele buurt weet dat deze chaffeur dit over zichzelf heeft afgeroepen met zijn continu super roekeloos rijgedrag. Het is te hopen dat hij er bovenop komt en zijn lesje heeft geleerd. Dat geldt ook voor zijn mede scheur vrienden.
Liesbeth (2-6-2008 om 17:34)
Met Sander gaat het naar omstandigheden redelijk. Met Aard een heel stuk minder. Familie van Aard heel veel sterkte toegewenst. Wij denken OOK aan jullie. Liesbeth.
Mike Kooremans (2-6-2008 om 17:17)
Sterkte sander en aart!! ik hoop dat jullie er allebei weer bovenop komen!
Wanda (2-6-2008 om 16:47)
Een verkeersovertreding is nooit goed.maar beide jongens zijn er niet best aan toe en laten we rekening houden met het verdriet van de familie's.ik als famlid van aart wens de fam van sander ook heel veel sterkte en kracht toe!
Cookie-instellingen beheren