Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 7 km

Motorrijder gewond na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 05-06-2008, 22.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 21-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is donderdagavond gewond geraakt nadat hij in Terneuzen in botsing was gekomen met een bestelauto.


De bestuurder van de bestelauto, een 24-jarige Terneuzenaar, wilde rond 19.00 uur met zijn bestelauto linksafslaan vanaf de Mr. F.J. Haarmanweg. De man werd op dat moment ingehaald door de motorrijder.

De Souburger botste tegen de linkerzijde van de auto en kwam ten val. Hij is met een gebroken heup overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor is total loss, de bestelauto had schade aan de linkerzijde.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (7-6-2008 om 12:41)
Je weet niet hoe het ging. Gaf de wagen bestuurder bijvoorbeeld richting aan? Remde hij plots, waardoor de motorrijder uitweek? De achteropkomende bestuurder is verantwoordelijk bij een dergelijke aanrijding. Voldoende afstand houden en je aan de snelheid houden voorkomt een hoop narigheid.
Johnk (6-6-2008 om 19:29)
@frits, ik denk dat iemand die afslaat sowiezo uit moet kijken. Op een weg waar om de 50m een afslag is moet je je eigen af vragen of het wel zo slim is om in te gaan halen. Op zo'n weg kan je op je vingers natellen dat iemand die langzaam gaat rijden van plan is om te gaan afslaan..
Frits (6-6-2008 om 17:22)
Ja Frans....daarom gebeurde het ook op de Haarmanweg en niet de G. Gezelle... En Johan, op die weg kun je om de 50 meter wel linksafslaan, moet je daarom maar nergens meer inhalen of zou diegene die afslaat niet gewoon beter opletten...
Johan (6-6-2008 om 16:29)
Dat betekent dat de motorrijder inhaalt op een plaats waar de auto linksaf kon slaan. Volgens mij leer je op je eerste rijles al dat dat een plaats is waar je nooit in moet halen...
Frans (6-6-2008 om 16:11)
Ik kan het ook niet genoeg zeggen:maak vooral 's avonds en in de weekends geen racebaan van de Guido Gezellestraat met snelheden van VER boven de 100 waar 50 is toegestaan!!!
Johnk (6-6-2008 om 14:56)
Sterkte aan de motorrijder!
Cookie-instellingen beheren