Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Beknelling bij ongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 06-06-2008, 09.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de kruising van de Wilhelminahofweg, de Europaweg-Zuid en de Belgiëweg Oost in Nieuwdorp is vrijdagochtend één persoon bekneld komen te zitten.
 
Een 28-jarige Vlissingse automobilist stond rond 07.50 uur stil op de Europaweg-Zuid om linksaf de Wilhelminahofweg op te rijden. Op het moment dat hij afsloeg werd zijn auto van achteren aangereden door een 42-jarige Amsterdammer, die de wachtende rij auto's links voorbij was gereden.

De Vlissingse bestuurder van de personenauto, die in de berm tot stilstand kwam, kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer van Borsele uit de auto worden geknipt. Nadat het dak van de auto was geknipt werd het slachtoffer uit de auto gehaald. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat hij alleen een gekneusde schouder had opgelopen.

De andere automobilist raakte niet bekneld en liep geen ernstige verwondingen op. Hij is ter plekke behandeld. De man, een 42-jarige Amsterdammer met een Britse nationaliteit, bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden en werd daarom ter plaatse aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete van 450 euro die hij direct betaalde.

De beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan. De voertuigen moesten worden weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bestuurder Opel Ascona (11-6-2008 om 10:26)
Met mijn schouder gaat het steeds beter, maar ik heb last van een steeds terugkerende pijn in mijn hoofd en nek. Het enige wat daartegen lijkt te helpen is liggen. De dokter heeft rust voorgeschreven.
Jj (8-6-2008 om 15:20)
@ Opel Ascona rijder: gelukkig dat je verwondingen enigzins meevallen. Echt belachelijk die boete en dat rijverbod. Ze hadden meteen het rijbewijs moeten invorderen. En de boete van € 450,- werd ter plekke betaald? Dat zet bij mij vraagtekens want zoveel cash heb ik nooit op zak.
Sowee (7-6-2008 om 18:49)
Hoe stom, of verslaafd kun je zijn om 's morgens om 8 uur met zoveel drank op te rijden. En dan maar 450 euro boete. Ik heb al eens voorbeelden gezien waar de boetes hoger lagen, en dan hadden ze nog geen ongeluk veroorzaakt. Dus ik zou zeggen, bestuurder Opel Ascona, sla je slag
Jordy (7-6-2008 om 18:01)
Sorry, rijverbod van 4 uur en 450 euro boete...? Is dat alles..? Zulke mensen moet je hun rijbewijs voor ALTIJD afnemen en ze helemaal falliet bekeuren..!! Nog even en je komt er vanaf met alleen een waarschuwing..! TE ZOT VOOR WOORDEN..!!
Ik (7-6-2008 om 12:44)
Zooooo, die komt er echt goed vanaf!!
Bestuurder Opel Ascona (6-6-2008 om 19:38)
Nu ik de beelden van mijn auto gezien heb, geeft het mij blijdschap om u te kunnen vertellen dat ik er vanaf ben gekomen met slechts een gekneusde schouder en een licht verbogen bril.