Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 32 km

Man gewond bij bedrijfsongeval ST Maartensdijk

Toegevoegd: 14-10-2008, 23.11 uur
Man gewond bij bedrijfsongeval ST Maartensdijk
Door: JW Kempeneers
SINT MAARTENSDIJK - Bij een bedrijfsongeval bij een boerderij aan de Provincialeweg in Sint-Maartensdijk is dinsdag aan het eind van de middag één persoon gewond geraakt.


Waarschijnlijk is het slachtoffer onder een landbouwwerktuig terecht gekomen. Over de verwondingen en de identiteit van de man is nog niets bekend.

Omstreeks kwart over vijf werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een beknelling aan de Provincialeweg te Sint-Maartensdijk. Twee ambulances, de brandweer en de traumahelikopter uit Rotterdam rukten uit voor dit incident.

Ter plaatse hebben brandweerlieden het slachtoffer samen met ambulancepersoneel bevrijd en gestabiliseerd. Hierna is de gewonde met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Over de oorzaak van het ongeval en de aard van het letsel van het slachtoffer is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan P (15-10-2008 om 18:25)
Veel sterkte en beterschap gewenst.
Fam Polderman (15-10-2008 om 09:01)
Heel veel sterkte voor de familie!!
Cookie-instellingen beheren