Weerbericht:
Bewolkt, vanavond regen en sneeuw. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 61 km

Truck in sloot na botsing Aagtekerke

Toegevoegd: 15-10-2008, 17.01 uur
Truck in sloot na botsing Aagtekerke
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Op de Baaiweg tussen Westkapelle en Aagtekerke is vanmiddag een vrachtwagen in de sloot beland nadat deze in botsing was gekomen met een tractor.


Het ongeluk vond rond 15.00 uur plaats. De Baaiweg was op dat moment erg glad door modder en mede daardoor is de truck in de sloot geschoven. De brandweer werd opgeroepen om de chauffeur van de vrachtwagen uit zijn cabine te bevrijden.

In verband met het ongeluk is de Baaiweg nog zeker enkele uren dicht. Over de medische toestand van de betrokkenen is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (19-10-2008 om 11:34)
Pfff... Als je echt zoveel last van de slik en sloeber op de weg hebt (in deze tijd) pak dan lekker je spullen en ga in Amsterdam wonen ofzo. Het wordt in 90% zo goed mogelijk geschraapt dus! Als je fatsoenlijk rijd heb je nergens last van!
Boerenjongen (19-10-2008 om 09:33)
Stadsjongen, die hamburgertjes die jij eet zijn ooit eens begonnen op het platteland net als die franse frietjes. Wist je al dat frietjes ooit aardappels zijn geweest en dat dat groene spul ertussen ook op het platteland droeide? Ook dat bruinige schijfje ertussen is ooit eens een koe geweest.
Stadsjongen (19-10-2008 om 00:25)
Alsof boeren alleen maar op binnenwegen rijden, ook waar je 80 mag rijden ze gerust een slakkegangetje en laten ze modder/slik achter en dan moet iedereen zich maar aan hen aanpassen? Gekker moet het niet worden. Ze zijn een gevaar voor het dagelijkse verkeer!
Zeeuwse boer (18-10-2008 om 22:58)
Boeren zorgen voor ieder zijn eten en in het najaar ook voor overlast op de weg. @bandit: hogedrukspuit op een dieselmotor? Moet je wel water in de buurt hebben. Wat een flauwekul. Gewoon snelheid aanpassen, gebeurt er niets.
Een boerin (18-10-2008 om 14:48)
Hoe verzin je het! Boeren moeten hun banden schoonspuiten voor ze de weg op gaan.Indeze tijd van het jaar moet je je niet aan de max.snelheid houden, maar je snelheid aanpassen aan de omstandigheden. Rijdt toch lekker over de procinciale wegen! Dan heeft het buitengebied ook minder sluipverkeer.
Stadsjongen (18-10-2008 om 14:36)
Dat krijg je met die rommel op de weg. Dat boerenverkeer zorgt alleen maar voor irritatie en troep op de weg!
Cookie-instellingen beheren