Weerbericht:
Wolkenvelden. In de namiddag (onweers)buien. Morgen een enkele bui
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 130 km

Jongen mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2008, 01.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de fontein op de Balans in Middelburg is vrijdag tussen 14.15 en 14.45 uur een 12-jarige scholier uit de gemeente Middelburg door een evenoude medescholier uit dezelfde gemeente getrapt en geslagen.


De mishandeling was het gevolg van een conflict dat donderdag tussen de twee op school ontstond. Vandaag werd de 12-jarige na schooltijd door de andere, samen met vier vrienden gevolgd en tot stoppen gedwongen bij de fontein.

Hier kreeg hij een vuistslag en een trap terwijl de andere vier tegen zijn schooltas en fiets trapten. Omstanders, waaronder enkele ouderen, probeerden in te grijpen, maar werden door de 12-jarige aanvaller woordelijk bedreigd. De politie verzoekt deze omstanders zich te melden, ook andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Men kan zich melden bij het politiebureau in Middelburg of bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees lous (4-11-2008 om 16:41)
Vechten is nooit de oplossing naar de sportschool
Edj. (2-11-2008 om 20:26)
Ben het helemaal met Philip eens! Toch schijnen wij met z'n allen voor zulke laffe afzijdigheid te kiezen want: verbale bedreiging levert - ongeacht het hoe en waarom - onvoorwaardelijke gevangenisstraf op, jawel, waar lafheid en eigenbelang onbestraft blijven en soms zelf beloont worden.
Dennis (2-11-2008 om 19:57)
Inderdaad Philip dit had ik eens moeten zien!
Henriette (2-11-2008 om 18:57)
Dit is vreselijk!! Als we als volwassen mensen al bang zijn voor zo'n snotjochie, waar gaan we dan naar toe? Ik denk, maar ik was niet ter plaatse, dat ik toch het ventje een draai om zijn oren zou geven, We moeten ons niet laten terrosiseren door die snotneuzen, 12 JAAR!!!notabene
Dave (2-11-2008 om 14:35)
Bravo voor de omstanders die niet ingrepen. Scheelt weer een aanklacht tegen jullie van dat 12-jarige tuig. Die jongen gaat toch vrijuit, ingrijpende omstanders worden zwaar bestraft. Dat is de rechtsstaat in 2008. Degene die dat geteisem een pak op z'n sodemieter geeft zou geriddert moeten worden.
Dave (2-11-2008 om 14:30)
Logisch dat omstanders niet ingrijpen. Pak je dat tuig beet en hebben ze één blauwe plek ben je de pineut. De politie, die het meestal laat afweten, is er dan snel bij om je op te pakken en naar het bureau te brengen voor verhoor. Mag je je later nog voor de rechter verantwoorden. Nee, laat maar.
Cookie-instellingen beheren