Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (23-11-2008 om 22:00)
Hier op het eiland Tholen was het ook bar-slecht qua strooien. Ze begonnen pas met strooien/schuiven toen het stopte met sneeuwen. Ik heb 2 uur gedaan om thuis te komen met mijn scooter, normaal een halfuur.
Ambtenaar (23-11-2008 om 21:48)
Ik weet als geen ander dat je tegen sneeuw niet kunt strooien of schuiven, achter je kont ligt het weer wit! Alle strooiers zijn echt wel ingezet hoor maar dat heeft even zijn tijd nodig! WE doen het voor jullie als weggebruiker dus hou op met zagen en rij voorzichtig.
Robert (23-11-2008 om 21:11)
Al dat geklaag van hier strooienze niet en hier word geen sneeuw geschoven jullie moesten eens weten wat er allemaal bij komt kijken om een strooiroute te rijden trouwens hier in GOES zijn ze om 15.30 al begonnen maar ja jullie zullen het wel beter weten
Terneuzenaar (23-11-2008 om 21:08)
Heeft de gemeente Terneuzen geen strooiwagens meer ?
Anoniem (23-11-2008 om 20:57)
In terneuzen waren ze pas om half vier gaan strooien
Henk (23-11-2008 om 20:35)
Vanaf dat het is gaan sneeuwen tot 20.30 uur al 4 keer een strooiwagen gezien MET sneeuwschuiver ervoor in Baarland. Deze mensen doen hun uiterste best , maar kunnen niet overal tegelijk zijn !!
Cookie-instellingen beheren