Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Vrouw zonder rijbewijs weet niet van ophouden

Toegevoegd: 07-02-2009, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vrijdagochtend een 54-jarige vrouw aangehouden die ondanks een rijontzegging van de rechter toch weer achter het stuur was gekropen. Ze maakte het vervolgens wel erg bont: binnen een paar uur kroop ze nogmaals achter het stuur.


De 54-jarige Goesse had onlangs dronken achter het stuur gezeten. Ze is daarvoor veroordeeld en haar rijbevoegdheid werd ontzegd. Ondanks deze opgelegde straf hield de vrouw zich hier niet aan.

Vrijdag zat de vrouw immers weer gewoon achter het stuur. Ze werd door agenten rond 11.45 uur betrapt op de Leliestraat. Ze had haar veiligheidsgordel niet om en ook stopte de vrouw niet voor het stopbord in die straat.

Toen de agenten haar staande hielden bleek dat de vrouw een rijontzegging had tot en met juni van dit jaar. De vrouw heeft daarom een bekeuring gekregen en haar rijbewijs, dat ze eigenlijk dus al lang in had moeten leveren, is ingenomen.

Rond 15.00 uur reed de vrouw over de Piet Heinstraat toen er achter haar wederom een politieauto opdoemde. De vrouw werd voor de tweede keer die dag overgebracht naar het politiebureau en dit keer kwam ze er niet vanaf met alleen een bekeuring. Haar auto is door de agenten in beslag genomen en op het bureau gestald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laurens (8-2-2009 om 03:27)
Hoe haal je het in je hoofd om nadat je rijbewijs is ingevorderd of ongeldig is verklaard gewoon weer achter het stuur te kruipen.
Weggebruiker (7-2-2009 om 20:03)
Martin ik ben het met je eens maar het gaat hier niet zo in nederland jammer genoeg.ik zou haar rijbewis vernietigen en haar niet meer opnieuw laten halen zulke mensen verpesten het voor de andere vrouwlijke weg gebruikers . nooit meer auto rijden voor jou . DOM!
Souburger (7-2-2009 om 18:30)
Rijbewijs nooit meer terug geven en de auto naar de stort brengen en er een klein pakketje van maken,boete help toch niet,met zulke mensen heb ik geen meelei .
Jaco (7-2-2009 om 18:28)
Auto nooit meer terug en rijbewijs ook nooit meer terug geven. Niks geen meelijden mee hebben.
Marinet (7-2-2009 om 18:14)
Er is maar een manier om zo,n persoon te helpen ,opsluiten voor een langere periode en te confrenteren met het probleem wat ze veroorzaakt heeft,tot dat ze het begrijgt
Leo dorreman (7-2-2009 om 15:20)
Lekker zo een opsluiten, wie gaat dat betalen wij weer,. je moet zulke mensen goed laten werken en dan bedoel ik ook goed, zo goed dat ze het nooit meer doen.
Cookie-instellingen beheren