Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Trucker lichtgewond bij botsing met boom

Toegevoegd: 16-10-2009, 09.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - In het Zeeuws-Vlaamse plaatsje Sint Kruis is vrijdagochtend een vrachtwagenchauffeur lichtgewond geraakt bij een botsing met een boom.
 
De man reed even voor 08.00 uur over de Sint Pietersdijk toen hij vermoedelijk als gevolg van slik op de weg in een slip raakte en tegen de boom botste. De chauffeur kon zelf uit zijn cabine klimmen. Het team van een toegesnelde ambulance heeft de man onderzocht. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet ernstig gewond.
 
Volgens de politie was de vrachtauto niet geladen toen deze op de boom botste. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plekke gekomen omdat de truck kampte met een diesellekkage. Na ongeveer een uur had de brandweer de lekkage weer helemaal onder controle. Over eventuele milieuschade is nog niets bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Van de Walle (25-10-2009 om 16:36)
Ik ben ervan overtuigd dat de chauffeur er niets kan aan doen. Ik ken hem al jaren en hij is zeker niet de persoon die onnodige risico's uithaalt en hij is bovendien zelf eigenaar van de truck. Hij was er (terecht) apetrots op.. en nu dit. Steven, nog veel sterkte en tot binnenkort.
Anoniem (18-10-2009 om 19:21)
Het is een tragische samenloop van omstandigheden. Maar de weg was ter plaatse zeer glad. Een dergelijk ongeval was dus onvermijdelijk. Was het deze vrachtwagen niettwelke de toegestane snelheid reed. Dan was het wel de auto geweest die hem inhaalde omdat "die vrachtwagen niet doorrijd".
Svdl (17-10-2009 om 20:31)
Een boer moet zeker zijn werk kunnen doen, en op dat punt staan idd bordjes met "SLIK" alleen vind dat er tijdens regenachtige dagen waardoor t met de slik gevaarlijk word door de gemeente wat moet schoongemaakt worden overdag is dit niet echt nodig maar wel tijdens de ochtend en avond drukte..
Freddy (17-10-2009 om 19:49)
Waarom hebben de boeren nou weer gelijk alles gedaan?? Als je peën/aardappels of iets anders aan het rijden bent, kan je toch moeilijk achter elke trekker een andere trekker met borstel laten rijden, dat zou nog al oplopen in de kosten en een beetje tijdverspilling zijn!
Luc (17-10-2009 om 19:43)
Cees, hij had het wel opgeruimd,maar er bleef nog wat pap over,en borden waren duidelijk zichtbaar.er kunnen ook andere boeren of loonwerkers gerden heben,nadat die boer(in) het had opgeruimd. denk eers eens na voor je iets zegt. het is gewoon duidelijk een geval van pech hebben.
Lonneke (17-10-2009 om 19:07)
De boer is aansprakelijk,je kan borden plaatsen wat je wil,het is levens gevaarlijk dat slik op de weg,mijn mening is je kan het vies maken dus gelijk opuimen,zou wel eens bij die mensen thuis willen kijkenals het daar ook z'n bende is.