Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij overval Terneuzen

Toegevoegd: 28-04-2010, 08.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een gewelddadige overval in een woning in Terneuzen is dinsdagavond iemand zwaargewond geraakt. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Rond 23.15 uur drongen twee mannen de woning binnen en mishandelden de 37-jarige bewoner. De overvaller(s) hebben een sleutel van een bedrijf aan de Alvarezlaan meegenomen en zijn op de fiets vertrokken. Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn hoofd opgelopen.


De politie is op zoek getuigen die iets hebben opgemerkt bi  dit bedrijf, drankenhandel Kolijn aan de Alvarezlaan in Terneuzen. Op camerabeelden is te zien dat op het moment dat de dader(s) binnen zijn, er een tweetal auto's langs komen rijden. Een van de daders stond op dat moment vol in het licht in het bedrijf. Mogelijk hebben de bestuurders dit gezien.

Het signalement van 1 van de daders:  Lang manspersoon, Donkere gewatteerde jas, Spijkerbroek, Witte sportschoenen, merk PUMA. Rood merkteken op de schoenen. Witte sjaal om zijn hoofd gebonden. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (28-4-2010 om 17:51)
Als je jezelf al niet meer veilig kunt voelen in je eigen huis... Waar moet het naartoe met de samenleving?
Geert (28-4-2010 om 17:10)
10 jaar? Als je iemand dood slaat krijg je 2 jaar. Ze moeten veel strenger straffen. werkkampen open stellen met hard regime, misdaad loont in dit land
Arie (28-4-2010 om 16:58)
Aan die mensen die vinden dat je geen huidskleur bekend zou mogen maken ivm discriminatie... Het is buitengewoon vreemd om de huidskleur niet bekend te maken omdat dit een van de meest kenmerkende zaken is als het om een signalement, dit achterwege laten is opzettelijke nalatigheid en ineffectief!
Eliza (28-4-2010 om 16:48)
Wat gebeurd er toch? Hoe gaat het aflopen met het slachtoffer. Vreselijk ook voor vrouw en kind en de buren die dit allemaal hebben meegemaakt!! Hopelijk gaan ze voor hun leven lang achter slot en grendel!
Chef (28-4-2010 om 16:17)
Het is te zot voor woorden met het slachtoffer zou het niet best gaan, als ze ze pakken is het wss niet meer doen en ze mogen weer weg 15 jaar geven zulk volk en geen goed gedrag en je mag eruit
Johannes (28-4-2010 om 16:06)
Waarom wordt er niet bij het signalement gezet wat voor huidskleur de daders hebben? Lijkt me nogal belangrijk. Vaak staat er gewoon: een blanke of getinte man. Maar meestal als het er niet bij staat dan kun je het wel raden. Ben niet rasistisch maar het is de laatste tijd nu eenmaal zo. vreemd!
Cookie-instellingen beheren