Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Twee doden bij ongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 13-10-2010, 08.04 uur - Update: 13-10-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een ongeluk op de Philipsdam (N257) bij Bruinisse zijn twee doden gevallen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk vond rond 07.20 uur plaats. Volgens de politie zaten de slachtoffers, een man van 53 jaar en een vrouw van 51 jaar oud, op een motor en kwamen zijn in botsing met een vrachtwagen. Twee ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter is niet meer ingezet, de slachtoffers waren op slag dood.

De 18-jarige bestuurder van de vrachtwagencombinatie, afkomstig uit de gemeente Rijnwoude, is aangehouden. Hij wordt verhoord. Zijn rijbewijs is ingenomen. Ook werd bij hem een blaastest afgenomen, maar de man had geen alcohol gedronken.

De Philipsdam was tot 12.20 uur geheel afgezet, het verkeer werd omgeleid over de parallelweg. De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. Brandweerlieden hebben het ongeluk afgeschermd. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dré (14-10-2010 om 18:14)
Ik was er toen het net gebeurt was. ik heb gezien hoe de moterrijder nog een keer werd aangereden door de bestel auto.de mist en geen verlichting hebben hier een groote rol geshad bij dit ongeval.maar om te zeggen ff er snel voor is niet netjes. ik zeg ook niet dat alle moterrijders te hart rijden.
Co (14-10-2010 om 17:26)
Allereerst wil ik alle nabestaanden en betrokkenen veel sterkte wensen met deze gebeurtenis. Kees!! Wie zegt dat de chauffeu er even gauw voor wilde? Ik heb je er niet bij zien staan gisterochtend. dus laat je conclusies even achterwege als je niet eens weet hoe het gegaan is.
Mensen oordeel niet te snel (14-10-2010 om 15:26)
Je vrachtwagenrijbewijs krijg je niet zomaar. het invorderen doen ze altijd na een dodelijk ongeval. OOK ALS ZE NOG NIET WETEN WIE ER SCHULDIG IS. ik neem het voor niemand op maar kijk uit wat je zegt zolang de politie nog niks bevestigd heeft. je kan op deze manier onnodig mensen kwetsen
Een trukker (24) (14-10-2010 om 13:50)
Aan de schaffeur keep the fait jongen zo jong en nu al zoiets mee maken, je hebt het mooiste beroep dat er bestaat, heel veel; sterkte aan alle nabestaande en slachtoffers maar toch zeker voor deze jonge chaffeur die volgens mij onschuldig is aan dit ongeval
Tinus trucker (14-10-2010 om 11:32)
Sterkte aan alle nabestaanden,en de chauffeur.De kunst van rijden is dat je probeert de fouten die een ander gaat maken aan kunt zien komen,niet eenvoudig,zeker niet voor een beginnend chauffeur.Het is een samenloop van omstandigheden,welke slecht heeft uitgepakt voor de kwetsbare motorrijders
B. (14-10-2010 om 09:23)
Verschrikkelijk. Ik wil familie, vrienden, bekenden sterkte wensen met dit verlies. Voor alle betrokkenen ook sterkte.
Cookie-instellingen beheren