Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Niemand te hard door Vlaketunnel

Toegevoegd: 24-11-2010, 23.15 uur
Door: Maximaal
VLAKE - De snelheidscontroles bij de Vlaketunnel blijken te werken. Sinds maandag controleert de politie op snelheid vanwege de wegwerkzaamheden ter plaatse.

De eerste dag werden er tijdens de ochtendspits 365 boetes uitgedeeld aan mensen die harder reden dan de toegestane 70 km/u.
 
Dinsdagmiddag waren er maar vijf overtreders en vandaag (woensdag) hield iedereen zich aan de snelheid.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (26-11-2010 om 18:23)
@ sander omdat een wegwerker zelf voor dit beroep kiest, mag je er gewoon met een rot gang voorbij rijden. denk eerst even na voor dat je wat zegt, als ze jouw daar neer zetten scheit je zeven kleuren in je broek, zeker weer iemand uit de kantoor branche, die weten niet wat werk met risico is.
Jedidja (26-11-2010 om 17:26)
Sander, dat je daarvoor kiest betekend nog niet dat je voortijdig wilt overlijden door één of andere gek die geen rekening met anderen wenst te houden..... ik neem aan dat jij iedere dag lekker warmpjes achter je bureautje zit?? klets niet zo dom en heb respect voor die mensen!!!
Kaatje (26-11-2010 om 14:27)
Zo daar heeft het dus effect. En nu nog de koninklijke woonwijk in Axel.Daar mag je maar 30,maar er word hier harder door de straten gescheurd.
Jack (26-11-2010 om 12:26)
Weer geen boetes??? Als je er gaat staan met aankondiging en zwaailichten, vind je dat dan gek?? Ze moet eens in de ellestraat komen meten tien rijbewijzen kunnen ze zo invorderen.
Sander (26-11-2010 om 08:03)
@ wegwerkers je kiest toch eigenlijk zeker voor dit beroep. Tegenwoordig heb je bij alle beroepen wel een risico dus eigenlijk moeten ze niet zeuren maar gewoon door werken...
Veiligheid voor iedereen (26-11-2010 om 02:18)
Vervolg van vorige reactie: & de veiligheid van de weggebruikers en de wegwerkers: toon eens respect voor die mensen! Hallo, we rijden er wel op een vluchtstrook en wat is nu het probleem? Wees blij dat je iig door de tunnel KAN. Of iedereen op een boete zit te wachten in deze tijden? ik niet Succes