Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 119 km

Nieuwe oefenlocatie in Hulst

Toegevoegd: 15-01-2011, 09.47 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Het brandweerkorps Hulst heeft sinds kort de beschikking over een ander oefenterrein. De prakische oefeningen en lessen vinden voorlopig plaats op het voormalige terrein van C1000 aan de Absdaalsweg 43 in Hulst.

De brandweer voerde de oefeningen en lessen uit op het terrein gelegen achter de brandweerkazerne. Dit terrein is echter verkocht. Op deze locatie zal een vestiging van Albert Heijn worden gerealiseerd. Daarom moest de brandweer op zoek naar een vervangende oefenlocatie.


Omdat de theoretische lessen plaatsvinden in de brandweerkazerne aan de Absdaalseweg en deze theoretische lessen veelal direct worden gevolgd door een praktijkopdracht, werd gezocht naar een oefenlocatie in de buurt van de brandweerkazerne. Deze is gevonden aan de Absdaalsweg 43. De brandweer voert haar oefeningen sinds deze maand uit op het achterterrein.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren