Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden af en toe sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteenbrand Terneuzen

Toegevoegd: 20-06-2011, 09.57 uur
De brandweer heeft de brand gedoofd.
De brandweer heeft de brand gedoofd.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer is zondagavond ingezet voor een schoorsteenbrandje aan de Axelsestraat in Terneuzen.


Omstreeks 18.30 uur was de melding binnen gekomen dat er brand had gewoed in het rookkanaal van een woning aan de Axelsestraat. De brandweer alarmeerde daarop een tankautospuit en de hoogwerker van het korps Terneuzen.

De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker een nacontrole uitgevoerd en de schoorsteen geveegd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (21-6-2011 om 12:19)
Om 17:30 was de brandweer al in kennis gesteld door mijn zoons die voorbij kwamen,op advies van de brandweer hebben ze aangebeld,man zei dat hij de openhaard net had aangestoken en dat niets aan de hand was.later bleek dat er weldegelijk iets aan de hand was!
Matthijs de feyter (20-6-2011 om 22:21)
Ik ree er eerder voorbij en zag idd rook uit komen maar me moeder zei die heeft hem of net aangestoken of er iets verkeerd in gegooid ik zei nog nee maa dit lijkt er veel op een schoorsten brand we hebben er helaas niet aan gedaan en door gereden srry dat we niet alarmeerde
Cookie-instellingen beheren